غلامرضا طریقی سرپرست دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی شد.
«مصطفی راضی جلالی» مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی هفته گذشته از سمت خود استعفا کرد و پس از پذیرش استعفایش، امروز غلامرضا طریقی به جای او به عنوان «سرپرست دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی» در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران حکم گرفت و معارفه شد.
در متن این حکم آمده است:
«برادر گرامی
جناب آقای غلامرضا طریقی
با سلام و احترام
نظر به مراتب تعهد و تخصص جنابعالی در حوزه شعر و ادبیات، به موجب این حکم به عنوان سرپرست دفتر شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران منصوب میشوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال و بهرهگیری از نظرات کارشناسان حوزه شعر و ادبیات در پیشبرد وظایف محوله موفق و موید باشید.
ایوب دهقانکار مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران»
همچنین از زحمات مصطفی راضی جلالی مدیر پیشین دفتر شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران تقدیر شد.
بر اساس این گزارش، غلامرضا طریقی متولد سال ۱۳۵۶ در زنجان است و سرایش شعر را از سال ۱۳۷۴ آغاز کرد. او دارای نشان درجه یک هنری در رشته شعر است.
در ادامه برخی آثار این شاعر را مرور میکنیم:
مجموعههای شعر:
۱.آنقدر پرم از تو که کم مانده ببارم
۲.هر لبت یک کبوتر سرخ است
۳.جهان غزلی عاشقانه است
۴.با یاد شانه های تو
۵.به جهنم
۶.ایمان بیاورید…
۷.گزینه ی غزل
۸.باران اگر ببارد
۹. شلتاق
ترجمه :
آکواریوم
تحقیق و گرد آوری:
اما تو را ای عاشق انسان کسی نشناخت
از دیگر فعالیتهای شغلی طریقی میتوان به مواردی چون: از سال ۱۳۹۴ با طراحی و راهاندازی پایگاه نقد شعر در بنیاد شعر و ادبیات داستانی فعالیت کرد، از سال ۱۳۹۹ به عنوان رییس گروه شعر خانه کتاب و ادبیات ایران اشاره کرد.
غلامرضا طریقی همچنین دارای رتبه اول و برگزیده کنگرههای شعر و قصه جوان کشور است و در کارنامهاش داوری بیش از پنجاه جایزه و کنگره شعر ملی وجود دارد.
غلامرضا طریقی پس از انتصاب درباره جایزه ادبی جلال آل احمد گفت: به لحاظ امور مربوط به دبیرخانه از زمان عقب نیستیم و موضوعات مرتبط با جایزه جلال از سوی دبیرخانه طبق روال انجام شده است. کتابها جمعآوری شده و همه چیز آماده داوری است.
وی درباره تحولات در معاونت فرهنگی و انتخاب دبیر و هیات علمی جایزه جلال هم افزود: مذاکرات با دبیران و هیات علمی انجام شده و ظرف چند روز آینده احکام اعلام خواهد شد و پس از آن داوریها آغاز میشود.
زمان برگزاری جایزه ادبی جلال آل احمد آذرماه است بر این مبنا بسیاری از اهالی ادب از عدم معرفی اعضای هیات علمی و دبیران جایزه ابراز نگرانی کرده بودند.